Cum să construiești un Departament de Vânzări, de la zero, în 90 de zile?
Inspiră-te și crește venitul afacerii tale alături de Sales University
Ana a venit la curs cu scopul de a-și crea un departament de vânzări eficient și de a-și extinde afacerea și, respectiv, echipa.
Vânzările companiei au crescut cu 30%, timp de 3 luni, într-o perioadă mai puțin favorabilă (sezonul rece) pentru vânzarea produselor fast food.
Prepararea și vânzarea de fast food
Activitatea companiei
Angajați în cadrul companiei
5 persoane
Angajați în departamentul de vânzări
1 persoană
Rezultatele Anei în doar 3 luni de curs:
A realizat o analiză corectă a concurenților și a pieței: identificarea numărului de clienți pe zi ai concurenților, urmărirea pe rețelele de socializare, degustarea produselor, vizite în localuri, etc.
A elaborat un Plan de Vânzări și l-a segmentat pe lună, săptămână, zi, pentru monitorizarea eficientă a atingerii planului stabilit.
A construit Pâlnia de Vânzări și a stabilit ciclurile de atingere cu clienții pentru crearea unei relații de loialitate și generarea vânzărilor repetate.
A implementat scenariile Cross și UP Sell, pentru creșterea vânzărilor, și a instruit cu succes angajații în aplicarea eficientă a acestor instrumente.
A stabilit indicatorii de performanță pentru angajații companiei pentru monitorizarea și eficientizarea muncii acestora.
A realizat procedurile proceselor de muncă, ca fiecare angajat să cunoască pașii concreți pe care trebuie să-i realizeze la locul său de muncă, și pentru a evita greșelile frecvente ale acestora.
A implementat instrumentele recomandate de către Alina Andriuță în sesiunile de Master Mind, care i-au permis să atragă mai mulți cumpărători, și anume: oferta săptămânii și publicitatea stradală.
Află de la Ana cum să-ți construiești un departament de vânzări și ce pași să realizezi pentru a crește vânzările
„Cursul a fost peste așteptările mele. Informația expusă în curs este foarte accesibilă și pe înțelesul meu. Foarte multe materiale utile și suport. Cursul este bine organizat, cu teme pentru acasă, care erau și verificate - asta a fost cel mai minunat.”
Vrei să construiești un Departament de Vânzări eficient, de la zero, care va spori vânzările companiei tale, dar nu știi de unde să începi?
În cadrul cursului Departamentul de Vânzări în 90 de zile:
Vei putea construi un departament de vânzări de TOP, care va crește cifra vânzărilor în companie, alături de mentorii Sales University, în cele 12 săptămâni de instruire
Vei îmbunătăți propriile competențe manageriale: abilitățile de planificare, recrutarea și motivarea managerilor în cele 10 module de studiere, aplicând teoria în practică, în teme pentru acasă
Vei descoperi instrumente de sistematizare ale departamentului de vânzări care vor contribui la creșterea constantă a veniturilor, pe care 99% din concurenții tăi nu le folosesc
Vei depista punctele slabe în sistemul tău de vânzări, iar soluțiile le vei putea determina cu ajutorul mentorilor și trainerului la Sesiunile LIVE QA, și prin schimbul de experiență cu participanții cursului, în chatul comun
Vei crește profitabilitatea companiei și vei uita de cuvintele precum: „criză”, „concurenți”, „nu e sezonul”, deoarece la curs vei avea parte de 100 % cunoștințe practice, cu informații verificate și implementate în afaceri reale;
Îți vei putea îndeplini obiectivele afacerii tale sau ale departamentului tău de vânzări cu ajutorul sesiunilor de mastersmind, sarcini suplimentare, feedback, dar și al șabloanelor, template-uri de lucru pe care să le vei folosi direct în afacerea ta.
Înregistrează-te la o consultație gratuită cu expertul Sales University și află cum poți construi un departament de vânzări în nișa ta cu ajutorul cursului Departament de Vânzări în 90 de zile.
Înregistrează-te la consultația gratuită și află cum să crești eficiența sistemului tău de vânzări
În cadrul companiei ai un departament de vânzări?